Skip to content

18 en 19 oktober: IVN wandelingen in het Wassenaarse duingebied

8 oktober 201453 second read

Wassenaar – Op zaterdag 18 en zondag 19 oktober zijn er twee IVN wandelingen in Wassenaar. Op zaterdag om 11 uur kunt u met de IVN gids in het prachtige duingebied van de Kijfhoek en de Bierlap – het waterwingebied van Dunea- een wandeling maken. Het wordt een wandeling over onverharde duinpaden op zoek naar allerlei paddenstoelen en het vertrek is bij het infobord bij de eerste parkeerplaats aan het begin bij de rotonde.

Op zondag wordt een ander duingebied bezocht. Om 14 uur starten de IVN gidsen de wandeling door het duingebied Berkheide bij Wassenaarse Slag. Het gebied staat bekend om zijn nieuwe stuifduinen.. Struin met de IVN gidsen door een gebied, dat in een nieuwe ontwikkelingsfase is gebracht door menselijk ingrijpen.
Verzamelen bij de parkeerplaats voor het Fletcher Hotel Duinoord aan de Wassenaarse slag no. 26. Dit punt is slecht met openbaar vervoer te bereiken.

De IVN excursies en wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk, zijn gratis en duren 1½ tot 2 uur. Aanmelden is niet nodig.
Informatie bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook www.ivndenhaag.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top