Skip to content

Informatie – en netwerkavond Talentum Wassenaar

9 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen schooljaar heeft u met Talentum kennis kunnen maken middels de gezamenlijke bijeenkomst voor verenigingen (via het Wassenaars Sportcontact) en/of contact met de coördinator; Larissa Prevoo. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u deze bijeenkomst zien als een eerste kennismaking met Talentum.

Talentum is gericht op talentontwikkeling en houdt zich bezig met het leggen van verbindingen tussen de Wassenaarse kinderen, jongeren, verenigingen, instellingen, stichtingen, scholen en andere organisaties. Dit doet Talentum vanuit een aantal zogenoemde talentgebieden, onder begeleiding van kundige Combinatiefunctionarissen. Dit zijn:

Larissa Prevoo – Coördinator Talentum
Jurgen Gijzen – Combinatiefunctionaris Sport & Spel
Stefan Lindgreen – Combinatiefunctionaris Sport & Spel
Inge Roest – Combinatiefunctionaris Techniek & Wetenschap, Natuur & Recreatie
Ron Smits – Combinatiefunctionaris Kunst & Cultuur

Om de verbinding te kunnen leggen tussen de verschillende organisaties en de kinderen en jongeren, wordt op maandagavond 13 oktober en dinsdagavond 14 oktober een extra bijeenkomst georganiseerd, waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod zullen komen:
– Overname taken van Sportservice Zuid-Holland
– PR en ledenaanwas via Talentum
– Uitzet van cursussen en clinics
– Talentum als intermediair

Vanaf 19:00 uur bent u welkom bij het SJW gebouw, Dr.Mantsveldkade 9, 2242 TZ Wassenaar.
Om 19:30 uur zal het team van Talentum zich voorstellen en wordt ieder talentgebied kort toegelicht. Daarna is er tot 22:00 uur gelegenheid om te netwerken. Samenwerking en sociale verbanden zullen hierbij centraal staan.
Wanneer uw vereniging of organisatie (nog) geen jeugdafdeling heeft, wordt u toch verzocht naar deze bijeenkomst te komen. Talentum is bezig met de inventarisatie van diverse samenwerkingsverbanden en wil middels deze bijeenkomst kijken welke gezamenlijke belangen er zijn, waar samen naartoe gewerkt kan worden.

Ter voorbereiding willen we u vragen om zo spoedig mogelijk door te geven op welke van de twee avonden u aanwezig bent en met hoeveel personen u komt.

Met vriendelijke groeten,

Team Talentum Wassenaar

Tags

Brede SchoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top