Skip to content

Oostdorp Frightnight 2014

17 oktober 201451 second read

Wassenaar – Nog twee weken en dan is het zover. Zodra het donker wordt, op vrijdag 31 oktober, komen spoken, heksen, geesten en andere monsters weer uit hun schuilplaats gekropen om iedereen die hun pad kruist de stuipen op het lijf te jagen.

Vanaf half 7 ’s avonds mogen kinderen die zich vooraf hebben aangemeld het Buurtcentrum aan de Zonneveldweg in. Na een rondje door het gebouw en een bezoekje aan Scouting Willibrord kunnen ze van start voor de traditionele ‘Trick or Treat’ tocht door de wijk. Daar staan uiteraard allerlei griezelige verrassingen en ontmoetingen te wachten. Meer nog dan vorig jaar gaan we ons best doen om er een onvergetelijk Halloweenfeest van te maken.

Aanmelden kan bij Silvia’s Feestwinkel, Oostdorperweg 18 of bij Chocolaterie Delicious, Schulpplein 7. Deelname kost € 1,00 per kind. Bij het aanmelden krijg je een uniek polsbandje mee dat je op 31 oktober zichtbaar moet dragen. Geen inschrijving betekent geen polsbandje en dus geen toegang in het Buurtcentrum. Zonder polsbandje wordt ook geen snoep uitgedeeld.

Aanmelden is alleen vooraf mogelijk, dus NIET aan de zaal.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top