Skip to content

Omen Uitvaartzorg te zien bij RTL4 en RTL 5

22 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Omen Uitvaartzorg kreeg woensdag 3 september jl. in het Huys van Herinnering bezoek van presentatrice Dagmar Lap van het RTL-programma LifestyleXperience. Samen met de filmploeg kwamen ze opnames maken.

Dagmar heeft een interview met Edward Kardol van Omen Uitvaartzorg:
Nadenken over je eigen uitvaart doet men niet graag. Toch wordt de taboe omtrent de dood steeds minder. Wij merken dat ouderen en ook de jongere generaties steeds meer nadenken over hun uitvaartwensen en vinden het verstandig om deze wensen tijdens het leven te bespreken en vast te leggen of te laten registreren. Het geeft ook de nabestaanden een goed gevoel als dit is geregeld en mooi om alle wensen te kunnen realiseren na een overlijden.

Naast het interview in het Huys van Herinnering (uitvaartcentrum) is in het RTL-programma de nieuwe ceremonieruimte ‘de Omarming’ te zien.

Het programma is a.s. zondag 26 oktober om 14.20 uur te zien bij op RTL4. Bent u nieuwsgierig, maar kunt u de uitzending a.s. zondag niet kijken? Kijk dan de herhaling op zaterdag 1 november om 15.10 uur bij RTL5 of kijk de uitzending terug via WWW.RTLXL.NL

Dankzij de persoonlijke dienstverlening en unieke faciliteiten die Omen Uitvaartzorg biedt kunnen vele persoonlijke uitvaartwensen worden gerealiseerd binnen Wassenaar. Nieuwsgierig geworden? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak als u behoefte heeft de locatie te zien en/of eens te praten over de mogelijkheden om zo voor uzelf de juiste keuzes te kunnen maken. Wij helpen u om uw eigen uitvaartwensen op papier te zetten of vast te leggen. Ook de kosten worden hiermee inzichtelijk. Na het overlijden zal de algehele vormgeving zeker bijdragen aan een meest mooist denkbare herinnering aan u als persoon en daar kunnen uw nabestaanden mee verder leven. Ieder mens is immers uniek.

Omen Uitvaartzorg
‘Huys van Herinnering’ en ‘de Omarming’
Oostdorperweg 151
2242 NJ Wassenaar
Tel. 070-5146100
www.omen-uitvaartzorg.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top