Ga naar hoofdinhoud

78-jarige man beroofd van zijn portemonnee aan de Havenkade

23 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Woensdagochtend 22 oktober 2014, tussen 07.45 en 08.00 uur, werd een 78-jarige man uit Wassenaar van zijn portemonnee beroofd op de Havenkade, 2242LX te Wassenaar. De man fietste die ochtend op het fietspad van de Havenkade, achter het nieuwbouw appartementencomplex, toen hij door twee mannen tot stoppen werd gedwongen.Vrijwel gelijk werd het slachtoffer te verstaan gegeven dat hij zijn geld moest afstaan, waarna het slachtoffer door beide mannen werd bedreigd en mishandeld. Het slachtoffer heeft vervolgens geld afgestaan, waarna beide daders zijn gevlucht.

De daders verplaatsen zich ieder op een scooter met de opvallende kleuren blauw en mintgroen en hebben het volgende signalement:

Dader 1:
Licht getinte man, 27 a 28 jaar oud, 1.95 tot 2.00 meter lang, atletisch postuur en donker haar. De man ging gekleed in een zwarte jas met capuchon met bontkraag en een spijkerbroek met op de zijkanten grote zakken.

Dader 2:
Blanke man, ongeveer 27 jaar oud, 1.75 tot 1.80 meter lang en slank postuur. De man ging gekleed in een blauwe jas en spijkerbroek met grote zakken op de zijkant.

De recherche van de politie Wassenaar onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen van dit incident. Heeft u iets van het incident gezien, of heeft u misschien de twee daders met de scooters gezien? De recherche van de politie Wassenaar komt graag met u in contact via het nummer 0900-8844.

Heeft u informatie, maar blijft u liever anoniem, bel dan met meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Tags

BurgernetWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top