Ga naar hoofdinhoud

Douglas neemt MOOI Parfumerie van Kühn over

24 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Oktober 2014 – Douglas is in Nederland marktleider in de parfumeriemarkt en heeft de sterke ambitie om verder te groeien door te blijven investeren in bestaande en nieuwe verkooppunten. Douglas is continu op zoek naar expansiemogelijkheden om de organisatie verder uit te breiden. Na de recentelijke opening van een tweede store in Den Haag op 18 oktober jl. is Douglas verheugd te kunnen mededelen dat er ook een nieuwe eigen store geopend wordt in Wassenaar. Daarnaast gaan de uitbreidingen binnen de franchiseformule onverminderd door.

MOOI Parfumerie van Kühn te Wassenaar is overgenomen door Parfumerie Douglas. Het principe van Douglas is de hoogste kwaliteit en een goed advies op de mooiste locatie. MOOI Parfumerie van Kühn te Wassenaar past helemaal binnen dit principe met zijn kwalitatief hoogwaardige storeconcept. Douglas ziet er naar uit de klantenkring van MOOI Parfumerie van Kühn in Wassenaar te mogen begroeten.

Vanaf medio november zal Douglas haar deuren openen in Wassenaar. Een nieuw verkoopgebied met nieuwe omzetkansen. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om iedereen in Wassenaar kennis te kunnen laten maken met Douglas en de laatste trends op cosmeticagebied. Het assortiment zal uitgebreid worden met tal van luxe en bijzondere merken. Het huidige team zal werkzaam blijven voor Douglas, zodat het uitstekende serviceniveau voortgezet kan worden.

Iedereen is uiteraard van harte welkom op de feestelijke opening. U wordt hierover nog nader geïnformeerd. In totaal telt Douglas Nederland vanaf medio november 110 stores en een online shop.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top