Skip to content

Info over de Coverclub in De Uithof in Kakafonie

29 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen zomer waren er in Kijkduin concerten van bands die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. Deze ‘Boulevard of Golden Oldies’ trok veel publiek en men reageerde enthousiast. Reden voor de organisatie om ook aan een ‘wintereditie’ te gaan denken. Niet buiten, natuurlijk, maar op een overdekte plek.

Het festival wordt voortgezet onder de naam de Coverclub in De Uithof in Den Haag. De grote groep geïnteresseerden in onze regio in de muziek uit de sixties en seventies groeit nog steeds en het is mooi dat het publiek en de bands een platform krijgen om te genieten van al die nostalgische klanken.

De insteek is niet commercieel. De drive van de organisatie is de passie voor muziek uit vervlogen jaren die nog steeds zeer populair is. Uiteraard moeten de bands en de faciliteiten bekostigd worden maar met heeft de entreeprijs laagdrempelig kunnen houden, doordat ook de bands niet de hoofdprijs vragen.

De komende weken treden de volgende bands op: Renée and the Alligators (2 november), Livin’ Blues Xperience (16 november) en Jumping Jewels Revival Band (16 november).

Op zondag 2 november om 13:05 uur hoor je in Kakafonie bij Midvliet FM van Martin Reitsma alles over de optredens bij de Coverclub in De Uithof.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top