Skip to content

Sfeervolle Rommelmarkt bij Scouting Willibrord

1 november 20142 minute read

Wassenaar – Aanstaande vrijdag en zaterdag, 7 en 8 november 2014 is het weer zover: de 2 jaarlijkse rommelmarkt van de ‘Stichting Vrienden van Scouting Willibrord’ in het scoutingonderkomen aan de Broekweg 14 (hoek Zonneveldweg).

De scouting-leiding, leden, hun ouders en vele anderen hebben er alles aangedaan om u een leuke en gezellige “rommelmarkt” voor te schotelen. Boeken, huishoudelijke goederen, elektra, speelgoed, kleding, curiosa, grammofoonplaten, enz. enz. u kunt het zo gek niet bedenken of het is er. De lage prijzen voor de ‘koopwaar’ zal u verbazen. Nieuw zijn de, door mensen die de scouting lief hebben, eigen handig gemaakte prachtige wollen ‘shawls’. Leuk voor u zelf of om iemand cadeau te doen.

U kunt voor € 0.50 raden naar het gewicht van een reusachtige boerenkaas. De 1e prijs hierbij is een kaas van 1000 gram, 2e prijs een kaas van 500 gram en 3e prijs een zakje met notenmelange. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ‘Kaas en Zo’, Luifelbaan 9-11.

Verder is er op zaterdag tussen 11.00 en 12.30 uur een tekenaar aanwezig die, tegen een schappelijk prijsje, een karikatuur van u op papier zet. Als ‘klap op vuurpeil’ kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, meedoen met het fameuze ‘Rad van fortuin’. Mogelijk wint u dan één van de vele prijzen waaronder een zelf gebakken taart, een fleurige bos bloemen of een prachtige plant.

De kleintjes onder ons kunnen al voor € 0,20 per keer een leuk prijsje grabbelen.

En zoals u inmiddels van ons gewend bent zijn de overheerlijke ter plekke gebakken oliebollen
er weer ! U koopt toch ook een zakje vol om mee naar huis te nemen?

Tenslotte kunt u zich middels een formuliertje aanmelden als lid van de ‘Club van 20’. Met een bedrag van € 20,00 per jaar ondersteund u vervolgens de ‘Vrienden’ c.q. de scouting in hun werk voor de Wassenaarse jeugd.

De ‘Vrienden’ zijn met de opbrengst weer in staat om de Wassenaarse jeugd en de leiding, die zoveel vrije tijd in de scouting steekt, een steuntje in de rug te geven. Bij de alsmaar oplopende kosten en het verdwijnen van de Gemeentelijke subsidie is dit een noodzakelijk gegeven.

Belangstellende, kopers en gulle gevers uw bent van harte welkom!! De toegang is gratis.

Info over Scouting Willibrord is te verkrijgen op www.scoutingwillibrord.nl

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top