Skip to content

Bronovo deed mee met Het Nationaal Schoolontbijt

4 november 201452 second read

Wassenaar – Artsen en verpleegkundigen van Bronovo hebben maandag 3 november 2014 ontbeten tijdens de opening van de week Het Nationaal Schoolontbijt in Madurodam in Den Haag. Dit deden zij samen met schoolkinderen, brandweermannen, sporters, studenten, piloten en anderen om samen te laten zien dat heel Nederland ontbijt. De kinderen konden daarnaast vragen stellen aan de diverse beroepen die bij hun aan tafel zaten.

Make-A-Wish
De presentatie was in handen van Xander de Buisonjé, ambassadeur van Make-A-Wish Nederland, dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Naast Het Nationaal Schoolontbijt deed ook Madurodam, dat zijn opbrengsten aan goede doelen voor kinderen schenkt, bij de opening een donatie aan Make-A-Wish. Scholieren plaatsten miniatuurtjes van een ontbijtende familie in het park.

Over Het Nationaal Schoolontbijt
Het Nationaal Schoolontbijt is een jaarlijks educatief evenement waarbij basisscholen een gezond ontbijt en lesmateriaal krijgen aangeboden met als doel het ontbijtgedrag van leerlingen te verbeteren. Van 3 t/m 7 november 2014 vindt de 12e editie plaats op 2.500 scholen met opgeteld meer dan 500.000 kinderen. Daarnaast ontbijt in zo’n 225 gemeenten een schoolklas op het stadhuis met de burgemeester.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top