Skip to content

Beroving 78-jarige Wassenaarder aan de Havenkade

11 november 20142 minute read

Wassenaar – Op woensdag 22 oktober omstreeks 07.45 uur fietst de 78-jarige Wassenaarder vanaf zijn woning naar het gezondheidscentrum aan de Hofcampweg in Wassenaar. Wanneer de man in de omgeving van de Havenkade fietst, komen er aan beide zijden van hem twee mannen rijden op een scooter. Ze pakken de man bij zijn schouder en dwingen hem te stoppen. Eerst vragen ze een vuurtje, maar gelijk daarna willen ze geld. De man zegt geen geld te hebben, maar de mannen zeggen dat er wel uit te rammen. Gelijk kreeg hij met een knuppel een klap op zijn hoofd, stompen in zijn gezicht en maag. Vervolgens pakte beide mannen een stiletto en zetten deze op zijn keel en buik. Hierdoor gaf de man zijn portemonnee. Kennelijk was dit nog niet genoeg, want hij moest zijn schoenen en sokken uittrekken. Kennelijk wilde de mannen kijken of hij hier geld in verborgen hield.

Van de mannen is het volgende signalement bekend:
Dader 1
Lichtgetinte man, 27 a 28 jaar oud, 1.95 tot 2.00 meter lang, atletisch postuur en donker haar. De man ging gekleed in een zwarte jas met capuchon met bontkraag en een spijkerbroek met op de zijkanten grote zakken.

Dader 2
Blanke man, ongeveer 27 jaar oud, 1.75 tot 1.80 meter lang en slank postuur. De man ging gekleed in een blauwe jas en spijkerbroek met grote zakken op de zijkant.

De twee verplaatste zich op een een blauw met mintgroene scooter.

Vragen
Kent of herkent u deze mannen in combinatie met de door hen gebruikte scooters, neem dan contact op met de recherche van bureau Wassenaar, via 0900-8844. Liever anoniem, bel M. via 0800-700. U kunt ook het tipformulier invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Tags

BerovingPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top