Skip to content

Gratis jaarabonnement Bibliotheek dankzij e-books

11 november 201457 second read

Wassenaar – Meneer Huisman kreeg uit handen van directeur Jaap Bulle een jaarlidmaatschap voor de bibliotheek. Deze had hij te danken aan het feit dat hij zich had aangemeld bij de e-booksportal van Bibliotheek.nl. Iedereen die zich als klant van een Openbare Bibliotheek aanmeldde bij de e-booksportal, dong mee naar een jaar lang gratis lenen bij de lokale bibliotheek. In totaal werden in Nederland 75 jaarabonnementen weggegeven. Eén van de gelukkige prijswinnaars is meneer Huisman uit Wassenaar.

Hij vertelt dat hij niet echt overgestapt is op e-books maar het een geweldige aanvulling vindt. “Als veellezer is het een fijn alternatief voor die grote stapel boeken die normaal meeging op vakantie. Maar ik lees nog steeds graag een ‘gewoon’ boek hoor!”

Via de e-books-portal (www.bibliotheek.nl/ebooks) staan ruim 7000 e-books tot uw beschikking. Omdat het downloaden van de titels niet altijd even gemakkelijk gaat, organiseert de bibliotheek inloopspreekuren: elke tweede vrijdag van de maand, de ene maand in vestiging Voorschoten de andere maand in Wassenaar. Het eerstvolgende spreekuur is op 14 november van 15.00-16.00 u in Bibliotheek Wassenaar. Maar natuurlijk bent u ook tijdens openingstijden welkom om vragen te stellen.

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top