Skip to content

Veel animo voor afslankstudie bij YOUR LIFE sportsclub

11 november 20142 minute read

Wassenaar – Het regende aanmeldingen voor de afslankstudie van Chantal Schoolwerth. Zij is verbonden aan YOUR LIFE sportsclub als personal trainer en start vandaag met een studie naar een gecombineerd beweeg- en voedingsplan. Hiermee kunnen de deelnemers aan de studie op gezonde wijze in vier weken, 4 kilo verliezen.

“Tijdens de geplande informatiebijeenkomsten hebben we al meer dan zeventig bezoekers mogen ontvangen”, aldus een opgetogen Chantal Schoolwerth. Wegens grote belangstelling hebben we zelfs nog een extra bijeenkomst gehouden. “Voor een studie heb je altijd een minimum aantal personen nodig. Bij een te laag aantal is de studie niet representatief. Maar de ondergrens van 63 deelnemers is ruim gehaald.”

Duwtje in de rug
De grote belangstelling voor deelname aan de studie toont aan dat er in Voorschoten en Wassenaar – de gemeenten waar YOUR LIFE sportsclub de meeste leden heeft – behoefte is aan meer begeleiding bij het afvallen. “Veel mensen willen gezonder leven en eten, maar weten niet hoe ze dat zelf moeten aanpakken”, zegt Chantal Schoolwerth. “Zij hebben een duwtje in de rug nodig. Het vierweekse programma dat zij nu gaan volgen, vormt de basis om hun leven op een gezondere manier in te richten.”

Goed eten, efficiënt trainen
Maandag 10 november ging de studie van start. De deelnemers krijgen een op maat gemaakt voedingsplan met drie normale maaltijden en drie tussendoortjes per dag. Daarnaast komen zij twee keer per week 35 minuten trainen in de Milon cirkel. De toestellen van de Milon cirkel combineren intervaltraining met een bijzondere vorm van krachttraining, waardoor de training zeer efficiënt is. “En pittig”, stelt de personal trainer (zelf een toonbeeld van fitheid) met een glimlach. “Afvallen gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf. Maar de deelnemers zullen geen honger hebben en al snel de positieve effecten van het fitter zijn ervaren”, besluit Chantal Schoolwerth.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top