Skip to content

Lezing/ proeverij “Zonder Stress koken voor de feestdagen” in de bieb

15 november 201458 second read

Wassenaar – Ter gelegenheid van de Culinaire 7 daagse zal Vanessa van Koppen van Sacré Cuisine, op 18 november, een lezing geven over “Zonder Stress koken voor de feestdagen”. Met de feestdagen proberen we extra ons best te doen in de keuken. Dit levert vaak de nodige stress op. De Wassenaarse Vanessa van Koppen van Sacré Cuisine is gespecialiseerd in het koken rondom de feestdagen.

Op luchtige wijze legt ze uit en laat u zien hoe je dat goed aanpakt zonder stress. Ze geeft allerhande tips, smakelijke recepten en demonstreert ondertussen een aantal gemakkelijke, maar heerlijke gerechtjes die u allemaal ook mag proeven. Het belooft een smakelijke avond te worden waar u vast ook nog veel van opsteekt.

Vanessa van Koppen kookt, catert, schrijft en geeft lezingen over eten en de oorsprong en tradities van gerechten. Zij is zeer regelmatig te gast bij Schepper & Co radio, waar zij de achtergronden van onze feestdagen met hun culinaire tradities bespreekt. Momenteel is zij bezig met het schrijven van kookboeken.

Locatie: Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar
Datum: 18 november 2014
Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 10,00 Biebpas: € 9,00 (incl. hapjes)
Plaatsen kunt u bestellen via de website www.obvw.nl
Voor vragen kunt u bellen met 070-5113397

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top