Skip to content

TAFELTJE-DEK-JE

15 november 20142 minute read

Wassenaar – Door veranderingen in de zorg blijven wij steeds langer thuis, in onze eigen huis wonen. Dit kan problemen opleveren voor mensen met beperkingen en of gezondheidsklachten. Gelukkig zijn er in Wassenaar veel mogelijkheden om hulp en ondersteuning te krijgen.

De warme maaltijd hoeft geen probleem te zijn: vrijwilligers van de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) bezorgen zeven dagen per week kant en klare maaltijden thuis. Dagelijks worden die met verse ingrediënten door de koks van het Van Ommerenpark bereid. U kunt vrij uw eigen menu samenstellen uit de aangeboden menu’s van de dag. Met voorgeschreven diëten wordt rekening gehouden.

Tafeltje-Dek-Je, “Meals on wheels”, is een begrip tot ver over onze landsgrenzen. De afnemers waarderen de voorziening met een ruim acht, een teken van tevredenheid. De maaltijd is smakelijk en over de vrijwillige maaltijdbezorgers niets dan lof!

Het aanvragen van de maaltijden gaat eenvoudig: op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur kunt u bellen met Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar, tel. 5112226. Als u vóór 10.00 uur belt, kunt u diezelfde dag al een eerste maaltijd tegemoet zien. Ook afzeggen gaat met een simpel telefoontje. Een driegangen-maaltijd met voorgerecht, hoofdgerecht en toetje voor een redelijke prijs, thuis warm afgeleverd, dat is nog eens handig.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top