Skip to content

Wisselbeker Wassenaarse Pauw

18 november 201446 second read

Wassenaar – Op zondag 16 november werd de wisselbeker De Wassenaarse Pauw uitgereikt bij de Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub. De winnaar dit jaar is – net als vorig jaar – de heer Willem Hoos. De heer Willem Hoos ontving de wisselbeker uit handen van wethouder Inge Zweerts de Jong. De heer Hoos zette tevens de beste bruto score neer van 73 slagen.

Willem Hoos is op zijn 18e lid van de de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club geworden. Hij maakt deel uit van het eerste Senioren Heren Competitie team waarmee hij dit jaar reserve Kampioen van Nederland werd. Ook op nationaal en internationaal niveau is hij actief. Vorig jaar werd hij door de vele goede prestaties Golfer van het Jaar.

In 2014 is zijn laagste handicapniveau (hcp) in zijn golf carrière gezakt na het spelen van de Wassenaarse Pauw naar hcp 2.4. Buiten de Wisselbeker Wassenaarse Pauw heeft hij ook dit jaar meerdere prijzen gewonnen.

Tags

GolfWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top