Skip to content

Theatercollege “Vreemde Vogels”

21 november 20142 minute read

Wassenaar – De bibliotheek organiseert op 25 november de slotavond van de Nederland Leest campagne . Dit jaar geven bibliotheken tijdens de maand november in heel Nederland aan hun leden een exemplaar cadeau van “Een vlucht regenwulpen “, waarmee Maarten ’t Hart in 1978 doorbrak naar het grote publiek. Deze klassieker gaat over een door afkomst en opvoeding tot isolement gedoemd kind, wiens angsten verzacht worden door een grote opmerkingsgave en een diepe liefde voor de natuur. Het is een onvergetelijk verhaal uit een tijd toen Nederland nog een universum was, en een dorpje de hele wereld.

Ter afsluiting van deze leescampagne komt Bureau Leesgierig een theatercollege geven. Rutger Martens, neerlandicus en Walter Breukers, filosoof en biomedisch wetenschapper vormen samen Bureau Leesgierig. In het theatercollege, Vreemde vogels, combineren zij de diepgang van een college met de magie van het theater.
Als neerlandicus en filosoof werpen zij een nieuw en verrassend licht op thema’s uit “Een vlucht regenwulpen” van Maarten ’t Hart. Denk aan liefde, eenzaamheid, muziek, religie, zingeving en natuur. Met behulp van sketch, video’s, voordracht en dialoog brengen zij deze thema’s op humoristische én verdiepende wijze tot leven. Kaarten bestellen kan via de website: www.obvw.nl

Datum: 25 november 2014
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: Bibliotheek Wassenaar
Entree € 11,00
Biebpas € 10,00

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top