Skip to content

Jack in the Box te gast in Kakafonie bij Midvliet FM

27 november 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 30 november om 13:05 uur is de deels uit Voorburg afkomstige formatie Jack in the Box te gast in Kakafonie bij Midvliet FM. De band is gestart in 2001. De huidige bezetting: drums (Willem van den Berg), bas (Leo Rutgers), gitaar (Lex Rutgers), zang (Marry Groenewegen, Simone Grooters en Lex Rutgers). Bandleden zijn woonachtig in Delft, Schipluiden en Voorburg en hebben in diverse bands gespeeld.

Jack in the Box speelt ‘vrouwenpower’ rock covers die net even anders zijn. Stevige, swingende nummers worden door Jack in the Box met veel plezier en energie gecoverd. Nummers van o.a. Tracy Ullman, Blondie en Shocking Blue worden stevig meerstemmig neergezet. Tijdens de kerstperiode speelt Jack in the Box hun rocking good kerstrepertoire waarin o.a. Merry X-Mas everybody en Rocking around the X-mas tree. Jack in the Box heeft in de loop van de jaren een aantal cd’s met eigen opnameapparatuur opgenomen en in eigen beheer uitgebracht. Zij speelden de afgelopen jaren elektrisch en akoestisch op festivals, bij verenigingen, in muziekcafés, feesten en restaurants.

Op zondag 30 november om 13:05 uur kun je via Midvliet FM nader kennismaken met Jack in the Box. De bandleden zullen vertellen over zichzelf, hun muzikale verleden en natuurlijk hoor je muziek van deze band. Ze zullen ook een aantal nummers live spelen in Kakafonie.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top