Skip to content

Lions Dames actief voor de Voedselbank

30 november 201459 second read

Wassenaar – Zaterdag jl. organiseerden de dames van de Lions Club Wassenaar De Paauw voor de vijfde keer een inzameling voor de Voedselbank Wassenaar. Daartoe hadden zij bij de supermarkten van C1000 en Albert Heijn een strategische positie ingenomen, waarbij het winkelend publiek met behulp van een wensenlijstje gevraagd werd een of meer artikelen te doneren voor de Voedselbank.

Die actie werd een doorslaand succes, mede door een sympathiek gebaar van het bestuur van Carnavalsvereniging De Deylknotsen, dat twee bomvolle winkelwagens met boodschappen doneerde.

Alle ingezamelde goederen werden vervoerd naar de van Hallstraat, waar de vestiging van Winnubst Schilders dienst deed als logistiek centrum. Daar werd alles gesorteerd naar artikelsoort en in door Van Ede verhuizingen beschikbare dozen verpakt.

Door vrijwilligers van de Voedselbank werden deze dozen vervolgens weer vervoerd naar het magazijn in gebouw Sion bij de Jozefkerk. Aan het einde van de actie bleken er maar liefst 66 dozen te zijn ingezameld.

Het bestuur van de Voedselbank toonde zich zeer verheugd over dit prachtige resultaat van deze actie. Met de ingezamelde producten kunnen de basispakketten, die wekelijks vanuit de regionale distributiecentrum van Voedselbank Nederland in Den Haag voor de 25 cliënten worden ontvangen, nog vele maanden worden aangevuld.

Tags

VoedselbankWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top