Skip to content

Muziek in huis met Tre Sorelle in SWZ Willibrord

2 december 20142 minute read

Wassenaar – Op woensdag 10 december 2014 geeft het ensemble Tre Sorelle een Kerstconcert in verzorgingshuis SWZ Willibrord, onderdeel van SWZ. Het ensemble Tre Sorelle, bestaande uit Ingrid Nugteren – sopraan, Carlijn Kooijmans – mezzo-sopraan, Ani Avramova – piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van o.a. Humperdinck, Mozart en Brahms. Het programma wordt afgesloten met enkele hollandse liedjes.. Het programma duurt 2 maal 30 minuten.

Het optreden is op verzoek van SWZ Willibrord georganiseerd door de stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door SWZ, het Gieskes-Strijbis Fonds, Fonds Sluyterman van Loo, RCOAK, Janivo Stichting, Grovestins Stichting en particuliere donateurs. Vrije toegang. Prijs voor koffie/thee in de pauze bij dit arrangement bedraagt 3 euro. Vervoer is op afspraak mogelijk (belt u 070-5123 200). Het concert begint om 14.30 uur in SWZ Willibrord aan de Poortlaan 20 te Wassenaar.

Over de musici: Het ensemble Tre Sorelle bestaat uit Ingrid Nugteren (sopraan), Carlijn Kooijmans (mezzosopraan) en Ani Avramova (piano).

Ingrid Nugteren (sopraan) zong vanaf haar vijfde in kinder- en jeugdkoren. In 2005 begon zij aan de opleiding Klassieke Zang op het Utrechts Conservatorium en volgde masterclasses bij Ann Murray en Marcel Beekman.

Carlijn Kooijmans (mezzo-sopraan) studeerde ook aan het Utrechts Conservatorium.

Ani Avramova (piano) begon haar pianostudie aan het Bulgaarse Staatsconservatorium en kwam voor haar vervolgstudie naar het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Het trio brengt een gevarieerd klassiek programma.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top