Skip to content

Word Vrijwilliger week 50 2014

8 december 20142 minute read

Wassenaar – Hieronder vind je een kleine greep uit de ruim honderd vrijwilligersvacatures die uitstaan bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Wassenaarse maatschappelijke organisaties kijken halsreikend uit naar jouw mogelijke inzet. Zit er geen passende taak voor je bij? Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor meer inspiratie.

* Bezoekvrijwilliger (vacaturecode A 043) en Assistant Activiteitenbegeleider (vacaturecode A 056) bij Verpleeghuis Willibrord. Wie wil helpen eenzaamheid en achteruitgang bij ouderen te voorkomen door zo nu en dan als bezoekvrijwilliger iets gezelligs met een van hen te ondernemen (wandelen, koffie drinken, winkelen enz.) of mee te helpen bij het activiteitenprogramma (spelletjes, koken, voorlezen, bewegen enz.).
* Lobbyist Dierenbescherming (vacaturecode B 048): Heb jij hart voor dieren? Hier is je kans om woorden in daden om te zetten. Wil jij voor de Dierenbescherming in gesprek gaan met gemeenten teneinde dierenwelzijn in hun werkgebied te verbeteren?
* Weekendvrijwilligers Zorg- en Kinderboerderij (vacaturecode D 003): Ook in het weekend moeten de dieren op deze boerderij verzorgd worden. Wie wil helpen bij het voederen op zaterdag en/of zondag ‘s morgens en/of ‘s middags?

Meer informatie over deze en andere vacatures in het vrijwilligerswerk krijg je bij de Vrijwilligerscentrale. Ga langs in de Van Heeckerenstraat 2, bel 511 31 33 of stuur een mail naar info@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Openingstijden ma t/m vr. Van 09.30 – 12.00 uur. Vraag naar de vacaturemappen bij de bibliotheek of het gemeentehuis.

Vrijwilligerspashouders opgelet
Sla je slag voor kerst bij een van de 100 kortingsbieders op vertoon van je pas. Bijv. bij d’Uston & Allard Automaterialen, Langstraat 33.nl, Mi Scoot, Swart & Strous Carservice, Ted’s Golfshop, Vegro, Werk en Vitaliteit, Xtreme Fit, Apotheek Lanstraat en Martijn’s Bicycle Service, Barns Damesmode, Bridgeport, Bwear, Chaussette, College, Ecco, Graafstal, Harpers, Juwelier Koelewijn, LJ Sport, Marco’s Modestoffen, Mist Mol Int. Sports Trading, Moriaantje, Pastelle en Pastelle Casual, Piccadilly en Herenmode van Wees. Zie www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor het volledige overzicht van aanbieders.

Tags

VCWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top