Skip to content

WZK herenjeugdteam boekt zwaarbevochten overwinning

15 december 201453 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag heeft het herenjeugdteam van WZK een zwaarbevochten overwinning geboekt in Alblasserdam. Na het eerste partje leidde WZK met maar liefst 5-1.

Er werd maximaal gebruik gemaakt van de vrije ruimte voor de andere spelers. Uiteindelijk heeft WZK het laatste partje zelfs met één man minder moeten uitspelen, door uitsluitingen van maar liefst twee (!!) spelers. De tegenstander stuitte op een uitstekend keepende Robin Stoute. Door de snelle counters werd de tegenstander veelvuldig helemaal weg gezwommen. De nieuwe spelers in het team -Boyd Voet, Joshua Knijnenburg en Bart van de Velde- weten prima aan te haken bij het hoge niveau van de competitie. Door doelpunten van Joop Sassen (6), Thomas van de Velde (2), Jelmer Constandse en Rein Goedhart gingen de mannen uiteindelijk met een 10-8 winst naar huis.

Meisjes B
Dit seizoen is zeer uitdagend voor de meisjes B. Toch is het team defensief en samenspelend een stuk beter geworden. Hoewel ze de wedstrijd verloren hebben, hebben ze wederom iets nieuws geleerd. Elke wedstrijd laten ze meer professionaliteit zien en krijgen ze meer ervaring in de 1e klasse.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top