Skip to content

Kom lachen en dansen tijdens “Ruiteravond” 2015

22 december 20142 minute read

Wassenaar – Noteer zaterdag 10 januari 2015 alvast in uw agenda want dan organiseert de Wassenaarse Paardensport Vereniging Koningin Emma wederom haar jaarlijkse Ruiteravond. Op deze avond zal traditiegetrouw onder andere een toneelspel, de loterij en het ruiterbal plaatsvinden en iedereen is welkom!

De toneelvereniging van PV Koningin Emma zal dit jaar het blijspel “Bonje na het bal” van de auteurs Mimi en Peter van Wapenschoot-Van der Gracht op de planken brengen. Zoals ieder jaar het geval is, zal ook dit jaar het stuk weer vol hilarische momenten zitten. De regie van het stuk heeft, als vanouds, Rien van Os en de algehele leiding is in de vertrouwde handen van Riet Heijstek.

Na afloop van het toneel is er een verloting met vele prachtige prijzen. Loten zijn ook op de avond zelf nog te koop voor slechts €1,- per stuk en bij 10 loten ontvangt u er zelfs één gratis! Daarnaast maakt u ook met uw entreekaart al kans op een prachtige prijs. Verder worden op deze avond de ‘Ruiters van het jaar’ bekend gemaakt en zal er een optreden van de ponyjeugd plaatsvinden. Het feestelijke ruiterbal begint omstreeks 22:30 uur, waarbij wij hopen dat de vloer tot in de late uurtjes gevuld zal zijn. De muziek wordt wederom verzorgd door D.J. Alfons Belt van Beltmusic, dus dat wordt gegarandeerd swingen en feesten. Kortom: de Ruiteravond is bij uitstek de ontmoetingsplaats voor iedereen die PV Koningin Emma een warm hart toedraagt of op zoek is naar een avondje vertier.

De Ruiteravond vindt plaats in het Adelbert College (Deijlerweg 163, 2241 AE, Wassenaar) en begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn ter plaatse te koop voor € 7,50 per stuk.

We hopen u te mogen ontmoeten op de Ruiteravond.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top