Skip to content

Gratis proeflessen bij BplusC

23 december 20142 minute read

Wassenaar – Kom van 5 tot 18 januari naar BplusC en maak vrijblijvend kennis met onze cursussen Muziek, Dans, musical en theater, Beeldende kunst en Lifestyle.

De start van een nieuw jaar is een mooi moment om meer te doen met je talenten. Ontwikkel je eigen stijl in een cursus Fotografie of Kleding maken. Volg je ritme op de dansvloer, van klassiek tot modern. Laat jezelf horen in een muziekgroepje voor kinderen of leer spelen op dwarsfluit, drums of een ander instrument naar keuze.

Om kennis te maken met alle cursussen organiseert BplusC van maandag 5 tot zondag 18 januari gratis proeflessen. In deze twee weken zijn de lessen in onze locaties in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar vrij toegankelijk. Een overzicht van de proeflessen vind je op www.BplusC.nl/proeflessen.

Bij de afdeling Muziek kunnen kinderen meekijken en meedoen bij o.a. Baby- en peutermuziek, Spelen met muziek, Ontdek muziek en Muzikale verkenning, de Koorschool, popkoor Sing-a-Dance en de kinderorkesten van het Jeugd Symfonieorkest Rijnstreek. Wil je liever een proefles op een instrument of in een ensemble? Neem dan contact op met cursusadministratie@BplusC.nl voor dag, tijd en locatie.

Bij Dans worden er proeflessen gegeven in o.a. Algemene dansvorming en Peuterdans. Een les Jazz/Showdance, Tapdance, Streetdance/Hiphop of Klassiek ballet behoort ook tot de mogelijkheden, voor kinderen én volwassenen. Liefhebbers van musical en theater kunnen een kijkje nemen bij de Theaterwerkplaats, de Basiscursus Toneel of Musical en Muziektheater.

Heb je aanleg voor Beeldhouwen en boetseren, Schilderen met olieverf of Keramiek? Ontdek het tijdens de proeflessen van de afdeling Beeldende kunst. Meekijken bij een les Edelsmeden, Mode ontwerpen en Tekenen en schilderen kan bijvoorbeeld ook.
Op het gebied van Lifestyle kun je eens een les Yoga of Tai chi chuan proberen.

Kortom: ontwikkel je eigen stijl, laat jezelf horen of volg je ritme tijdens de proeflesweken bij BplusC!

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top