Skip to content

ZUS op tweede kerstdag te gast bij Midvliet

23 december 20142 minute read

Wassenaar – Tijdens de kerstdagen zijn er speciale programma’s op Midvliet FM. Zo is er op eerste en tweede kerstdag een KerstKakafonie. Op vrijdag 26 december om 12:30 uur komen Bo en Kiki van de formatie ZUS naar de studio van Midvliet om hun nieuwe single ‘Feesten’ te laten horen. De getalenteerde zusjes Bo en Kiki Sluijpers zijn sinds vorig jaar zeer succesvol als muzikaal duo: ZUS. De vrolijke meiden die geen feestje uit de weg gaan zijn elke dag met muziek bezig. Met hun single ‘Blauwe Hemel’ van eerder dit jaar hebben zij vele radiostations in ons land en Vlaanderen bezocht om zichzelf te presenteren. De meiden hebben nu de opvolgers gereed van ‘Blauwe Hemel’ want met de ‘Feesten’ en de bonustrack ‘Hasta La Vista Manana’ op één single brengt ZUS liefst twee nieuwe nummers op de markt. Onvervalste vrolijkmakers!

Dit energieke tweetal uit het Brabantse Schijndel debuteerde in 2013 met de single ‘Ik wil met jou naar de zon’ dat meteen al goed werd opgepikt. De veelbelovende start kreeg een vervolg met de release van de single ‘In mijn rode cabrio’ dat opnieuw een voltreffer bleek. De media berichtten destijds: “Nederland is een nieuw talentvol duo rijker: ZUS”! De eerste officiële hitnotering volgde begin dit jaar als hun derde single ‘Op een berg’ in de GFK-Top100 terechtkomt dat het ook uitstekend heeft gedaan in Vlaanderen. Nadat de jonge dames afgelopen maart bij ZAPP op NPO3 ook nog eens hun televisiedebuut maakten kwamen zij in aanraking met Quinn Warmerdam, bekend van de Limburgse formatie W-Dreej. Hij schreef vervolgens ‘Blauwe Hemel’ voor ZUS dat, uitgebracht door JC-Records, afgelopen zomer hoog op de playlists van de diverse radiostations belandde.

Voor de opnames van hun nieuwe nummers dook ZUS de studio van Kees Tel in. De producer bekend van grote hits van o.a. Gerard Joling en René Schuurmans is lovend over de tekstschrijver van de twee liedjes: “Quinn Warmerdam weet tekst en muziek heel goed bij elkaar te passen en is één van de beste componisten van het land”, aldus Kees Tel. ZUS lanceert met ‘Feesten’, waarvoor een vrolijke bijpassende videoclip is opgenomen, en de bonustrack ‘Hasta La Vista Manana’, dus twee onvervalste feelgood songs waarmee zij de komende periode menig feest op z’n kop zullen gaan zetten!

Op vrijdag 26 december (tweede kerstdag) kun je om 12:30 uur kennismaken met Bo en Kiki Sluijpers, oftewel ZUS, en uiteraard hoor je hun muziek.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top