Skip to content

Midvliet FM live bij nieuwjaarsreceptie Leidschendam-Voorburg

29 december 201446 second read

Wassenaar – Op maandag 5 januari houdt het gemeentebestuur van Leidschendam-Voorburg de traditionele nieuwjaarsreceptie voor alle belangstellenden. De receptie vindt plaats tussen 19:30 en 21:30 uur met om 20:00 uur de nieuwjaarstoespraak van burgemeester Hans van der Sluijs. De locatie is ditmaal de centrale hal van het verbouwde raadhuis aan het Raadhuisplein 1 in Leidschendam.

Het gemeentebestuur ontvangt genodigden en bezoekers van de Nieuwjaarsreceptie graag op deze locatie om ze kennis te laten maken met het prachtig verbouwde gemeentehuis. Tevens krijgt de bezoeker zo een inkijkje in ‘Het Nieuwe Werken’ met flexplekken. Voor geïnteresseerden is er tijdens de receptie een rondleiding door het gebouw mogelijk.

Midvliet FM is er live bij met sfeerimpressies en interviews met politici en bezoekers. De vaste programma’s Jazzmatazz en Hollands Allerlei vervallen deze avond.

De nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur wordt wisselend, het ene jaar gehouden in de hal van het gemeentehuis in Leidschendam en het volgend jaar in de raadszaal in Huize Swaensteyn in Voorburg.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top