Skip to content

Familie – bedrijven toernooi bij Handbalvereniging Olympia ’72

16 juni 20142 minute read

Wassenaar – Op zondag 22 juni organiseert Olympia’72 het jaarlijks terugkerend familie – bedrijven toernooi op haar nieuwe complex aan de Deylerweg 157 (naast de nieuwbouw van de “Amerikaanse school”). Hier wordt aan deelgenomen door familieteams en teams samengesteld uit vrienden groepen of bedrijven. De opzet van dit toernooi is om Wassenaar op een leuke actieve manier kennis te laten maken met de handbalsport. Het toernooi begint om 10.00 uur tot +/- 16.00 uur, na de prijsuitreiking wordt het afgesloten door live muziek door de band Rock & Rootz op het terras van de kantine van Olympia’72.

Olympia’72 nodigt u dan ook uit om eens een kijkje te komen nemen op de velden en te kijken wat de handbalsport zoal te bieden heeft voor zowel de jeugd als senioren en recreanten. En daarna te genieten van de live muziek op het terras.

Op zondag 29 juni heeft Olympia’72 ook nog haar jaarlijkse terugkerende verenigingsdag waar op een gezellige wijze kennis wordt gemaakt met de Wassenaarse cultuur en weetjes. Deze dag wordt in stijl afgesloten met een gezellige barbecue op het complex van de handbalvereniging Olympia’72. Inschrijven kan middels de lijst die in het clubhuis hangt met de nodige informatie.

Nu het seizoen op zijn einde loopt is Olympia’72 al weer bezig om voorbereidingen te treffen voor het nieuwe seizoen, een van de activiteiten is de gezamenlijke “Open dag voor de Wassenaarse zaalsportverenigingen” op zaterdag 30 augustus in de sporthal de “Schulpwei” van 10.00 tot 15.00 uur. Hier presenteren de zaalsportverenigingen hun sport aan een ieder die geïnteresseerd is. (toegang gratis)

Kennis maken met de handbalsport:
Oproep: Olympia’72 traint nog 2 dinsdagen ( 17 & 24 juni)op het complex aan de Deylerweg 157 van 18.00 t/m 20.30 uur. Waarvan het eerste uur voor de jeugd (6 t/m 14 jaar), ben je op zoek naar een leuke dynamische sport kom gratis mee trainen en kijk of dit de sport is die je zoekt. Voor verenigingsinformatie kunt u kijken op www.hvolympia72.nl

Tags

OlympiaToernooiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top