Skip to content

Honkballers S.V. Wassenaar pakken weer de winst

24 juni 201458 second read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar speelde zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Ridderkerk Rowdies, eerder in het seizoen verloor de ploeg van coach Harvin Gumbs met 22-5, dus de mannen in het groen hadden wat goed te maken.

De Wassenaarse slagploeg was vroeg wakker en produceerde in de eerste 4 innings veel honkslagen waaronder een homerun van Sigmar Eustacia. Dit leverde een 6-2 voorsprong op, daarna kwamen de Ridderkerk Rowdies langzaam wat terug in de wedstrijd tot een stand van 6-6.

Startende werper Sherman Gario gooide 7 sterke innings maar kon na een geslagen bal op zijn scheenbeen niet verder, Vincent van Veen nam het werpen over.

Met 6-6 in de 9de inning starte Wassenaar een rally met honkslagen van Mikel Vogels, Rodys Martinus, Harvin Gumbs en Roy van Rossum. Zo werd er een stand van 10-6 op het bord gezet. Deze kwam niet meer in gevaar doordat Vincent van Veen in 2 1/3 inning geen enkel punt meer toestond.

Deze zege was voor Wassenaar alweer de 4de op rij hopelijk word het donderdag a.s. nummer 5 op rij. Dan spelen de groene mannen thuis de inhaalwedstrijd tegen Gophers om 18:30.

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top