Skip to content

Zomer bij van Woesik!

30 juni 20140 second read

Wassenaar – De bevers van van Woesik hebben een bijzondere ervaring meegemaakt afgelopen zaterdag! Zo moesten zij de hele klimwand die Stichting Spelenderwijs onlangs heeft laten bouwen in de grote hal bij van Woesik omhoog klimmen. Eenmaal boven gekomen vonden zij ieder een brief waarin Kapitein Blauwbaard hen uitnodigde voor het piratenkamp over twee weken. Dit belooft natuurlijk een onwijs groot avontuur te worden!

De junioren en zeeverkenners van scouting van Woesik hebben afgelopen zaterdag verschillende activiteiten gedaan die aansluiten bij het mooie weer dat we deze zomer hebben. Met waterpistolen, ballonnen en emmers vol met water hebben zij de staf weten op te zoeken. Dit ging uiteraard gepaard met een heleboel gelach en geschater! Ook de junioren en zeeverkenners kregen aan het einde van de opkomst weer een hint die hen dichter bij het zomerkamp brengt… alle gezonde spanning en enthousiasme voor het zomerkamp is al zeker te voelen deze zomer!

Zijn u en uw kind nu ook zo enthousiast over scouting? Kom dan gezellig een keer meedoen bij Scouting Van Woesik. Wilt u eerst nog meer informatie, kijk dan op onze website www.vanwoesik.com of neem contact op met Sabine Bosch via vanwoesikgroep@gmail.com

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top