Skip to content

“Groenetrein” niet te stoppen

7 juli 201454 second read

Wassenaar – De honkballers van S.V. Wassenaar hebben voor de 7de keer oprij gewonnen. Vrijdagavond werd in Cappelle Euro-Stars aan de zegekar gebonden met 14-2.

Startende werper Olivier Oele had een moeilijk begin van de wedstrijd, hij werd 2x geraakt door de slagman. Mede hierdoor kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong.

De Wassenaarse slagploeg had moeite om vat te krijgen op de werpers van Euro-Stars, maar sprokkelde in de eerste ininngs toch 4 runs bij elkaar! Maar liet toch ook veel kansen onbenut, 2 maal werd er met 3 honken bezet niet gescoord.

Maar gelukkig is er dan altijd nog Sigmar Eustecia die met alweer zijn 4de homerun (2de Grand Slam) in de 7de inning de ban brak voor de mannen van coach Harvin Gumbs en de score liet oplopen naar 14-2. Mede ook door sterk honklopen van de ingevallen Sherman Gario. Olivier Oele had na de eerste inning weinig problemen meer met Euro-Stars en volbracht zonder kleerscheuren 7 innings.

Door deze zege staat Wassenaar nu op een gedeelde 3de plaats in de 2de klasse! Volgende week spelen de honkballers thuis tegen koploper Schiedam (14:30)

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top