Skip to content

ACTIEMAAND IN SEPTEMBER bij Dansstudio Snel en Lenig

8 juli 20142 minute read

Wassenaar – Nog even en dan begint de zomervakantie voor alle scholieren van Wassenaar. Ook bij Dansstudio Snel en Lenig stoppen de lessen tot 1 september a.s. Afgelopen juni was er een zeer geslaagde jaarlijkse uitvoering van de dansafdeling. Kinderen vanaf 4 jaar tot aan de jong volwassenen hebben mooie dansen laten zien, ook van de kostuums is erg veel werk gemaakt. Kortom een erg mooie show met als thema “sprookjes”. Het publiek heeft genoten, maar voor de dansers/danseressen was het ook erg leuk om mee te doen.

Voor herhaling vatbaar daarom komen er volgend jaar ook weer 2 voorstellingen. Wil je ook ervaren hoe leuk en spannend het is om op een podium te dansen, kom dan vanaf 1 september mee dansen. De gehele maand september is het actiemaand en mogen nieuwe leden gratis mee sporten. Vooral bij de jongste groepen: streetdance 6-8 jaar en klassiek ballet 4-5 jaar zoeken wij meisjes/jongens erbij. Dit omdat er een aantal leden doorgeschoven zijn naar de volgende groep. Dus ben je een (jonge) beginnende danser(es), kom kijken en doe gezellig mee vanaf 1 september (de eerste schooldag). Ook als je al danservaring hebt bieden wij diverse extra uitdagingen, zoals de selectie streetdance en selectie ballet.

Sportvereniging Snel en Lenig is een vereniging waar sporten betaalbaar is, ook voor de iets “kleinere” portemonnee. Wij vragen geen inschrijfgeld. Kijk op onze site voor meer informatie, ook over de andere sporten die wij aanbieden.

De nieuwe lestijden komen binnenkort op onze site te staan (www.snelenlenig.nl).
Voor contact: dans@snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top