Skip to content

Sportvereniging Snel en Lenig is erkend als Leerbedrijf

8 juli 201459 second read

Wassenaar – Snel en Lenig heeft sinds kort een erkenning als leerbedrijf voor sport en aanpalende activiteiten. Het certificaat is door Calibris verleend, zie www.calibris.nl

Leerbedrijven mogen alleen stagiaires inzetten als zij erkend zijn. Mbo-studenten komen alleen in aanmerking voor een diploma als de stage plaatsvindt bij een erkend leerbedrijf. Dit staat beschreven in de Wet WEB (Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2.10). Studenten mogen dus alleen bij een bedrijf met een officiële erkenning stage lopen.

Omdat Snel en lenig dit (leren door te doen) belangrijk vindt en studenten ook die ruimte wil bieden heeft zij om erkenning van als leerbedrijf gevraagd.

Calibris heeft ons kortgeleden erkend als leerbedrijf. Wij voldoen daarmee aan de criteria die Calibris heeft vastgesteld in haar erkenningsregeling. Door deze erkenning is het Snel en Lenig mogelijk studenten een officiële praktijkplaats (stageplek)aan te bieden. Een organisatie die aan de erkenningscriteria van Calibris voldoet, wordt opgenomen in het Bedrijvenregister, een digitaal register van door Calibris erkende leerbedrijven.

Mocht jij stage willen en moeten lopen in het komende schooljaar schroom niet om met ons contact op te nemen, t.a.v. Taco van den Broek, algemeen voorzitter, voorzitter@snelenlenig.nl.
www.snelenlenig.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top