Skip to content

Einde zegereeks honkballers S.V. Wassenaar

14 juli 201456 second read

Wassenaar – In de week dat de zegereeks van Oranje eindigde strandde ook de Groene zegetocht. S.V. Wassenaar verloor op eigen veld met 9-11 van Schiedam. Het beloofde vooraf al een spannende wedstrijd te worden tussen de ongeslagen koploper Schiedam en Wassenaar dat 7 maal oprij had gewonnen.

Het begin was voor de thuisploeg, startende werper Sherman Gario hield de bezoekers goed in bedwang. Terwijl de Wassenaarse slagploeg in de eerste 5 innings mede door homeruns van Lenko Elisabeth en Erwin van der Schrier een 9-2 voorsprong op het bord zetten. Het bleek helaas niet genoeg voor de 8ste overwinning op rij. Schiedam kwam in de zevende inning sterk terug en bracht de stand naar 9-11, inmiddels op het werpen van Vincent van Veen. Tot aan de laatste bal zat er een overwinning in voor Wassenaar, maar een goed uitgevoerd dubbelspel in de 9de inning bracht de punten bij de bezoekers.

Beste slagmensen voor Wassenaar waren:

– Lenko Ekisabeth 0.750
– Vincent van Veen 0.500
– Rodys Martinus 0.500

Volgende week speelt Wassenaar de laatste wedstrijd voor de zomerstop uit bij Gophers, hopelijk wordt dat het begin van een nieuwe zegetocht.

Tags

SV WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top