Skip to content

Geslaagd Henk Pieters Toernooi 2014

19 augustus 20142 minute read

Wassenaar – De naamgever aan dit toernooi zou weer genoten hebben van het voorbereidingstoernooi van Blauw-Zwart op de nieuwe competitie. In verband met het overlijden van Jan Berssenbrugge, oud bestuurslid van Blauw-Zwart, hing de Blauw-Zwart vlag halfstok, werd er door Blauw-Zwart met rouwbanden gespeeld en werd er voor aanvang van alle wedstrijden 1 minuut stilte gehouden.

De deelnemende verenigingen, v.v. Kagia, Alphia, v.v. Oegstgeest en Blauw-Zwart, hebben al hun beschikbare selectiespelers kunnen uit proberen in 2 wedstrijden. En dan maar 1 gele kaart, voorwaar een prestatie! Er werd zeer sportief gespeeld door alle teams. De toeschouwers hebben mooie doelpunten gezien en prima oplossingen in verdedigend opzicht. Uiteraard gaat ieder team voor de winst, maar je zag de trainers ook erg goed bezig met het uitproberen van de spelers en spelsystemen.
Uiteindelijk uitslag van het toernooi: 1. v.v. Kagia, 2. V.v. Oegstgeest, 3. Alphia, 4. Blauw-Zwart.

Na de prijsuitreiking werd het geheel afgesloten met een barbecue ondersteund door Lifetrack Disco’s met waanzinnig live gitaarspel en zang van EdAtNight.

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:
Weste Bezit Maatschappij b.v. (WBM), Business Club Blauw-Zwart, HAMACO verhuur, Familie Restaurant De Schulpwei, LJ Sport, UTS Abbink, Bureau Hillenaar, Bella Service bedrijf, Schaap Installatiebureau, Bloemenhuis Peter Duivenvoorden, Cees Laban Slagerij, Lifetrack Disco’s.

Zeer bedankt!

Elbert van ’t Slot
Sponsoring&Publiciteit
RKsv Blauw-Zwart

Tags

BlauwZwartHenk PietersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top