Skip to content

Gift voor Zuid-Hollands landschap van The Hague Road Runners

31 augustus 201454 second read

Wassenaar – Wegatletiekvereniging The Hague Road Runners (HRR) doneert 3000 euro aan de Stichting Het Zuid-Hollands Landschap. De HRR viert dit jaar haar 30-jarig bestaan en heeft in die 30 jaar tijdens de trainingen veelvuldig genoten van het Zuidhollandse landschap. De vereniging heeft haar thuisbasis in de directe omgeving van Meijendel, Clingendael en het Haagse Bos.

De HRR is een dynamische wegatletiekvereniging met 750 leden. Op 13 september a.s. wordt met een speciaal georganiseerde race en een feest het 30-jarig bestaan van de vereniging gevierd. Ooit gestart door een handjevol enthousiaste lopers is de club uitgegroeid tot een professionele vereniging met een gediplomeerd trainerscorps. Naast wegatletiek voor wedstrijdlopers en recreanten zijn diverse disciplines van het hardlopen bij de vereniging te beoefenen. Trail running, nordic walking en sportief wandelen worden naast het hardlopen door diverse trainingsgroepen overdag en ’s avonds beoefend.

De gift is een gebaar van dank voor het veelvuldig gebruik van het landschap gedurende de afgelopen 30 jaar. Het symbolische bedrag van 100 euro per jaar maakt het totaal van 3000 euro. Dit bedrag is naast dank, ook een aanmoediging voor het behoud van dit prachtige landschap.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top