Skip to content

Blauw-Zwart veteranen (35+) toernooi 2015

9 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 6 juni 2015 vindt de 1e editie plaats van een 7×7 veteranentoernooi. Dit toernooi heeft de intentie uit te groeien tot een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon gaan voeren. Het geplande speelschema biedt plaats aan 32 teams uit de regio of ver daar buiten. De wedstrijden (5 stuks) duren 20 minuten.

Naast alle sportiviteit is er ook veel aandacht voor de innerlijke mens. Er wordt gezorgd voor een barbecue en er zijn heerlijke broodjes te verkrijgen tussen de wedstrijden door. Tevens is er aansluitend op de barbecue een feestavond gepland met diverse live optredens. Ook zijn er voor de kinderen diverse leuke activiteiten (schminken, penalty schieten, springkussen).

Op dit moment hebben wij reeds 19 toezegging van teams die willen deelnemen aan deze bijzondere afsluiting van het lopende seizoen. Meld u aan en laten we er samen ee onvergetelijke dag van maken. Inschrijving is vanaf heden mogelijk via de website van RKSV Blauw-Zwart. Aanmelding dient te geschieden bij Carl Verburg: carlverburg06@gmail.com

Voor inschrijving en deelname aan dit toernooi vragen wij een bijdrage van 75 euro. Hiervoor ontvangt u een deelnamebon voor de barbecue (10x) en 2 pitchers met bier. Het bedrag moet op 1 maart 2015 zijn bijgeschreven op rekening IBANnr: NL92RABO0161901875 t.n.v. RKSV Blauw-Zwart o.v.v. Blue Black Vets 2015 Indien nodig kunnen wij tegen een gereduceerd tarief een overnachting regelen nabij het complex van RKSV Blauw-Zwart.

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top