Skip to content

Lotto en Jumbo nieuwe sponsors Roxanne van Hemert

27 oktober 20142 minute read

Wassenaar – Op 23 oktober werd in het vernieuwde Vredenburg theater in Utrecht, thans Tivoli Vredenburg geheten, de nieuwe sponsor gepresenteerd van het team waarvan Roxanne van Hemert sedert vorig seizoen deel van uitmaakt.

Lotto en Jumbo zijn de nieuwe naamgevers naast de bestaande sponsor Brand Loyalty. Nieuw is niet alleen de naam maar ook de samenstelling van de ploeg t.w. een gecombineerde schaats- en wielerploeg. Een uniek concept in de sportwereld.

Met ingang van dit seizoen heeft de schaatsploeg van Jac Orie zich versterkt met Sven Kramer, Wouter Olde Heuvel en Douwe de Vries afkomstig van het TVM schaatsteam. Daarnaast vertrok Ronald Mulder en Pim Schipper naar het team van Beslist.NL. Naast sprinters heeft de ploeg zich dus versterkt met pure allrounders.

Komend weekend start het schaatsseizoen met de NK Afstanden, waar de naast de nationale titels ook de tickets verdeeld worden voor het komende World Cup circuit.

Plaatsgenoot Roxanne van Hemert heeft in de zomer hard gewerkt om weer een stap dichter bij de Nederlandse top te komen en tot op heden niet zonder succes. In de afgelopen weken heeft Roxanne bij trainingswedstrijden laten zien dat de explosiviteit bij de start behoorlijk is toegenomen. Nog nooit heeft Roxanne aan het begin van het seizoen zo hard gereden. Afgelopen zaterdag reed Roxanne in Heerenveen een 1.000 meter en werd daar 8e in een tijd van 1.18.24. Het verschil tussen nummer 4 en 8 bedroeg nog geen 0,2 seconde. Het belooft een spannend kampioenschap te worden.

Op de NK Afstanden verschijnt Roxanne op 31 oktober aan de start van de 1.500 meter en op zondag 2 november op de 1.000 meter. Wilt u dit topsportevenement mee maken ga dan naar Schaatsen.nl voor het kopen van tickets.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top