Skip to content

BRAVO voor selectiegroep Dansstudio Snel en Lenig

5 november 20142 minute read

Wassenaar – Zaterdag 1 november heeft de selectiegroep streetdance van Snel en Lenig een optreden verzorgd in het Adelbert College namens Wassenaar Bravo. Deze dag stond in teken van gezondheid met diverse presentaties en workshops. Na opening door burgemeester Jan Hoekema mocht de dansgroep de openingsact verzorgen.

De selectiegroep van Snel en Lenig is een nieuw samengestelde groep van meisjes die graag een extra uitdaging willen hebben. Dit optreden was de eerste officiële groepsoptreden en ik moet zeggen: ze hebben het erg goed gedaan! Dit belooft veel voor de toekomst. Het streven is om deze groep in de toekomst aan diverse wedstrijden mee te laten doen onder leiding van docente/choreografe Laura Cappetti. Dansen is natuurlijk een erg gezonde bezigheid, goed voor de conditie en voor het behouden van een gezond gewicht. Voor kinderen, en volwassenen is dat heel belangrijk. Snel en Lenig biedt diverse sporten aan in Wassenaar, zo ook de danssport. Deze sporten zijn goed betaalbaar, en erg gezellig om aan mee te doen.

Dansstudio Snel en Lenig geeft lessen in streetdance, klassiek ballet en modern dance. Al vanaf een jonge leeftijd kan gestart worden met deze lessen. Klassiek ballet vanaf 4 jaar en streetdance vanaf 6 jaar. Vanaf januari starten de docenten met het trainen voor de jaarlijkse dansvoorstellingen in het Adelbert College. Deze worden volgend jaar gehouden op zaterdagavond 6 juni en zondagmiddag 7 juni 2015.

Wil je ook mee doen? Of wilt uw zoon/dochter graag mee dansen? Kom dan 2 proeflessen mee dansen en geef je op! De dansvoorstellingen zijn altijd erg leuk om aan mee te doen.

Voor meer informatie omtrent ons lesrooster/contributie kijk op onze site: www.snelenlenig.nl onder dansstudio
E-mail: dans@snelenlenig.nl

Tags

BRAVOWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top