Positieve resultaten Olympia’72 van klein naar groot!

10 november 20143 minute read

Wassenaar – Op zondag 9 november waren er maar twee wedstrijden gepland voorde handballers/sters van de handbalvereniging Olympia’72. Na de goede resultaten van vorige week van de E-jeugd 6-1 winst op H.V.V.’70 uit voorschoten. Moesten de jongste kinderen nu naar ROWAH uit Waddinxveen.

Met enkele nieuwe kinderen en spelers en speelsters die steeds beter het spelletje handbal gaan uitvoeren, en uiteraard de bezielende training van de trainsters Tanja en Lisanne moesten ze kijken of ze de opgaande lijn van de vorige week konden doorzetten. Uiteraard ook gesteund door vele ouders aan de kant begon Olympia’72 de wedstrijd goed, er werd goed gecombineerd en vrij gelopen. Dit alles resulteerde in een ruststand van 4-1 in het voordeel van de Olympianen. De tweede helft ging gelijk op en door goed verdedigen en keeperswerk was de einduitslag 6-2 in het voordeel van de kinderen van Olympia’72. Op naar de volgende wedstrijd die is komende zondag thuis tegen Foreholte uit Voorhout, aanvang 10.00 uur in de sporthal de “Schulpwei” kom de kinderen aanmoedigen.

De tweede wedstrijd waren de Heren senioren 1 tegen Saturnus uit Leiden. Nadat vorige week gewonnen werd van Westlandia 2 uit Naaldwijk, moesten de heren vol aan de bak tegen de Leidenaren. Het begin was stroef, verdedigend kreeg Olympia’72 geen grip op het technisch goede spel van de tegenstander. Nadat er wat aangepast werd in de manier van verdedigen kregen de heren grip op de tegenstander en dit resulteerde in enkele goede uitvallen op snelheid met onder anderen Ian en Danny. De eerste helft ging gelijk op en dit resulteerde in een 9-10 ruststand in het voordeel van de heren van Olympia’72. In de rust werd er zowel aanvallend en verdedigend enkele aanpassingen gedaan en dit resulteerde dan ook in vooral sterk verdedigen van Therry en Johan in het midden blok. Aanvallend gingen de hoeken meer bewegen en leiden tot mooie doelpunten van Allard en Danny. Na 20 minuten in de tweede helft was de tegenstander leeg gespeeld en konden de heren de einduitslag door enkele goed genomen strafworpen van Willem uitbouwen naar een 17 – 23 winst in het voordeel van Olympia’72.

Zondag 16 november is er een vol programma in de sporthal de “Schulpwei” aan de Dokter Mansveldkade. 10.00 E-jeugd – EHC 10.45 C-jeugd – Foreholte 11.45 Dames 2 – Schipluiden 12.55 Dames 1 – Foreholte 14.05 Heren 1 – EHC Ook wordt er op de dinsdag getraind in de sporthal de “Schulpwei” vanaf 18.00 uur de kleinste + de meisjes C-jeugd. Kom kijken en doe gewoon eens mee…………… Voor meer informatie over Handbalvereniging Olympia’72 : www.hvolympia72.nl