Ga naar hoofdinhoud

Ook ouders zijn welkom op het Rijnlands Lyceum Wassenaar

7 januari 20152 minute read

Wassenaar – Voor ouders met kinderen in groep acht breekt weer een spannende periode aan. De meeste groepsleerkrachten hebben het schooladvies al gegeven. Wat anders is dan andere jaren, is het tijdstip van de CITO’s: deze worden in april gehouden.

Ondertussen moeten ouders en kinderen wel een keuze gaan maken: welke school past het beste bij mij/bij mijn kind? Om de ouders een beetje op weg te helpen, organiseert het Rijnlands Lyceum Wassenaar morgenavond, donderdag 8 januari a.s., een informatieavond voor ouders.

Het programma start om 19.30 in het Atrium met leerlingen en medewerkers van de school. Vanaf 20.15 is een een centraal gedeelte in de toneelzaal waarin mevrouw Van Ree, de brugklascoördinator, e.e.a. zal vertellen over de school. Ouders hebben tijdens dit gedeelte ook de mogelijkheid om vragen aan (brug)klasleerlingen en docenten te stellen. Vanaf 21.00 uur starten de informatierondes over o.a. de Kunstklas, dyslexie en faalangst.

Wilt u nu al een kijkje nemen in de school? Dat kan door een bezoek te brengen aan de Facebookpagina van het Rijnlands. Het Rijnlands heet u van harte welkom!

Informatieavond voor ouders: donderdag 8 januari 2015, aanvang programma 19.30 uur
Open Dag voor ouders en kinderen: zaterdag 17 januari 2015, inloop v.a. 9.30 uur
Informatieavond TTO: woensdag 11 februari 2015, aanvang 19.30 uur

Tags

RLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top