Skip to content

Rick Prijs te gast in Kakafonie bij Midvliet FM

7 januari 201557 second read

Wassenaar – Op zondag 11 januari om 13:05 uur komt Rick Prijs naar de studio van Midvliet FM om zijn nieuwe single te laten horen. Als je in de regio Hoogeveen de naam Rick Prijs roept, bestaat de kans dat ze wel eens van hem gehoord of gelezen hebben. De zanger uit Elim staat bekend als de sfeermaker van Zuidoost Drenthe.

Van jongs af aan heeft Rick een voorliefde voor het Nederlandstalige lied en weet hij hoe hij het publiek kan betrekken bij zijn optredens. Hij houdt van entertainen. In 2012 lanceerde hij z’n debuutsingle ‘Het leven is fijn’. Nu twee jaar later komt Rick met ‘Maar als je dan weer bij me bent’. Het lied is geschreven door Gerto Heupink en opgenomen in de GMP studio te Enschede.

Op zondag 11 januari om 13:05 uur kun je bij Midvliet FM in Kakafonie nader kennismaken met Rick Prijs en uiteraard hoor je zijn muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top