Skip to content

Volgende week in De Wassenaarse Krant…

8 januari 201545 second read

Wassenaar – Het was en is een drukke week voor onze correspondenten: de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Wassenaar en de Brandweer; Een verslag van de woorden van burgemeester Jan Hoekema ter nagedachtenis aan de terroristische aanslag; Een interview met een gemeenteraadslid; Het herdenkingsmonument van De Goede Herderkerk.

Maar er is meer: zo kookt Else zelfgemaakte piccalilly. Heeft u voor ons een recept waarin dit verwerkt kan worden? Stuur deze dan dit weekeinde nog naar marco@dewassenaarsekrant.nl. Wie weet krijgt uw recept een plek in de krant! Ook zijn wij blij met uw foto’s, gedichten en/of verhalen.
De traditionele ruiteravond wordt bijgewoond en ook zijn wij bij de slotviering in de Kapel van de Willibrorduskerk.
Wij kunnen u nu ook al melden dat we de oplossing van het mysterie rondom ‘De Tent’ hebben!
Dit, en nog veel meer, is allemaal te lezen in De Wassenaarse Krant die woensdag 14 januari verschijnt!

Tags

DWKWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top