Skip to content

Rocksville te gast in Kakafonie

15 januari 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 18 januari om 13:05 uur is de formatie Rocksville te gast in Kakafonie. De formatie Rocksville maakt stevige gitaarmuziek, maar schuwt ook de lichte zijde niet. De band zoekt de grenzen op van de popmuziek en de stevige rock en komt live solide en dik uit de verf. In zijn korte bestaan timmerde Rocksville al aardig aan de weg met de release van de singles “Mary”, “The Fix” en “Enjoy” een flink aantal energieke live-shows in het lokale circuit. De muzikale machine is inmiddels flink in de olie gezet en er wordt enthousiast opgestoomd naar het aankomende festivalseizoen. Rocksville belooft energie, emotie en vooral veel rock!

De band heeft een strak en volwassen geluid kunnen ontwikkelen en de nadruk ligt op het brengen van pakkende rocksongs. Rocksville borduurt voort op invloeden van bands als U2, Foo Fighters, Kings of Leon en Pearl Jam, maar bovenal heeft de band een sterk eigen en herkenbaar geluid. De sound laat zich het beste omschrijven als stevig en compact maar tegelijkertijd toegankelijk en melodieus.

Gitarist Raymond Vogelaar (ex Gemstone) is de drijvende kracht achter Rocksville. Samen met drummer Martijn Pronk (ex Headlife) speelde hij in de bands Natha Lee en SAB. Met zanger/gitarist Dylan van Geest (Scallywag) en bassist Marcin Kargul is de band compleet.

De bandleden hebben onderling al flink wat successen op hun naam staan met optredens in binnen- en buitenland, radio-optreden op nationale en regionale zenders, sessiewerk, platencontracten, buitenlandse tours, enz.

Op 18 januari om 13:05 uur kun je nader kennismaken met Rocksville. De band is al eerder te gast geweest in Kakafonie en het belooft weer een mooi interview te worden met fraaie muziek.

Midvliet FM is in de ether te beluisteren op 107.2 MHz. en 107.9 MHz., via de kabel op 92.9 MHz, via Ziggo digitaal kanaal 41 (kabelkrant en tv) of kanaal 1781 (radio), via Ziggo analoog kanaal 45 en via Internet. Informatie over Midvliet vindt u ook op: www.midvliet.com.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top