Skip to content

Volgende week in De Wassenaarse Krant…

23 januari 201551 second read

Wassenaar – De dorpsgenoot in de komende editie is al bekend: het is de heer Van Egmond, dit niet 1 maal per jaar de Nieuwjaarsduik doet, maar dit jarenlang elke dag heeft gedaan. De jubileumweek van het Sterrenbad is nog bezig en wij waren erbij.

Beatrix Elands viert haar verjaardag op een wel heel bijzondere manier. Zij heeft namelijk geld ingezameld voor de CliniClowns en dit op haar verjaardag overhandigd. Een nieuwe tandartspraktijk, Creadora: uiteraard is er aandacht voor de ondernemende Wassenaarders. En het Mansveltproject krijgt handen en voeten. Wethouder Bert Doorn is enthousiast! Wij vragen u ook om hulp om beginnend actrice Faryel naar Hollywood te krijgen.

Dit en nog veel meer in de komende Wassenaarse Krant.

PS: Voor onze pagina ‘Het beste van het Web’ zijn wij wekelijks op zoek naar uw input. Wij ontvangen graag uw foto’s, gedichten, tips, verhalen en andere input! U kunt dit insturen via www.dewassenaarsekrant.nl en dan het knopje ‘Uw Bijdrage’. Of stuur het direct naar onze ‘online’ redacteur Marco via marco@dewassenaarsekrant.nl

Tags

DWKWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top