Ga naar hoofdinhoud

Wethouder feliciteert Rijnlands Lyceum Wassenaar met predicaat ‘Excellente School’

27 januari 201541 second read

Wassenaar – De rector van het Rijnlands Lyceum Wassenaar, de heer Jan Leuiken, ontving op 26 januari jl. uit handen van minister-president Mark Rutte en in bijzijn van staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker het predicaat ‘Excellente School’ voor de afdelingen havo en vwo. Scholen melden zichzelf aan voor dit predicaat.

Vorig jaar kreeg de school al het predicaat voor de havo, daar is nu het vwo bijgekomen. Het Rijnlands Lyceum Wassenaar is nu een van de zeven middelbare scholen die voldoet aan de strenge eisen zoals: uitstekende examen – en bevorderingsresultaten, een duidelijke visie op onderwijs en een goede organisatie. In het beleid van de school is veel aandacht voor extra bètavakken, er is een kunstklas, en al 25 jaar tweetalig onderwijs.

Wethouder Inge Zweerts de Jong bracht vanmiddag een mooi bloemstuk en trakteerde de leerlingen op ijs.

Tags

RLWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top