Ga naar hoofdinhoud

Grote reünie Adelbert College Wassenaar op 18 april 2015

28 januari 20152 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 18 april 2015 organiseert het Adelbert College een grote reünie. Aanleiding voor de reünie is het 60-jarig bestaan van de school in het schooljaar 2014/2015. Het belooft een fantastische dag te gaan worden waar onze oud-leerlingen, oud-medewerkers en huidige medewerkers, onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar weer kunnen ontmoeten en herinneringen kunnen ophalen over hun tijd op het Adelbert College.

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Deijlerweg 163, 2241 AE in Wassenaar. We stellen de school vanaf 14.00 uur open voor de (oud)-medewerkers en om 15.00 uur voor de oud-leerlingen.

Er is een speciale reüniewebsite aangemaakt, namelijk www.reunieadelbert.nl. Op deze website kun je alle informatie vinden over de reünie. Je kunt onder andere in contact komen met andere oud-leerlingen en (oud)-medewerkers. Tevens is het mogelijk om via deze website een toegangsbewijs te bestellen voor de reünie.

Er wordt ook aan de inwendige mens gedacht tijdens de reünie. Naast diverse barpunten voor een lekker drankje, is er een broodjesbar aanwezig waar je verschillende broodjes kunt bestellen en voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet. De laatste ronde aan de bar zal deze avond zijn rond 21.00 uur.

Wij proberen zo veel mogelijk potentiële reünisten te informeren via allerlei kanalen om ze erop te attenderen dat er een reünie georganiseerd wordt door hun oude school. Helaas komt het voor dat we via onze kanalen sommige mensen toch niet kunnen bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk rond te vertellen, indien mogelijk m.b.v. Twitter, Facebook, LinkedIn en Schoolbank. Probeer alle oud-klasgenoten op te trommelen om gezamenlijk naar de reünie te komen. Ken je mensen die nog van niets weten? Wijs hen dan op deze website: www.reunieadelbert.nl ‘Zegt het voort’, ‘zegt het voort’!

Voor vragen of opmerkingen over de reünie kun je contact opnemen met 123Reünie via info@123reunie.nl

Wij als organisatie hebben er zin in en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op zaterdag 18 april 2015!

Met vriendelijke groet,
Reüniecommissie Adelbert College
123Reünie

Tags

Adelbert CollegeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top