Skip to content

Me Gusta gaat verbouwen en sluit een maand zijn deuren

28 januari 20152 minute read

Wassenaar – Na aankomende zaterdag sluit Me Gusta voor een maand zijn deuren voor een grote metamorfose. Het pand naast Me Gusta, waar voorheen kapper de Greef zat, wordt bij de winkel getrokken. De panden worden wel gesplitst het restaurant zal dus los van de winkel komen. Vanaf maart kunt u dus ook s’avonds bij Me Gusta terecht voor hun vele overheerlijke gerechten.

Op de Facebook-pagina van Me Gusta verteld Carl Groeneveld het volgende:

Nog maar een paar dagen te gaan, voordat het mes/breekijzer/sloophamer er in gaat! Voor ieder die het nog niet weet; Me Gusta! gaat verbouwen.

Dhr de Greef is zo vriendelijk geweest om zijn kapsalon te verhuizen ten bate van onze winkel. Vanaf zondag gaan we slopen; tussenmuur gaat er uit, toiletgroep wordt verplaatst, keuken wordt verplaatst… en er komt een keuken bij…. en een bar! Eigenlijk is het een soort herschikking zodat wij zo meteen vanuit een centrale keuken alles kunnen koken; zowel voor het restaurant, als voor de winkel en voor de catering. Alles wat winkel is, gaat naar de ‘oude kapsalon’. Het wordt dus weer een èchte winkel, waar je rustig door de mooi gepresenteerde goodies kan struinen.

Het is ook niet dat we heel veel groter worden, maar wèl veel efficiënter. En nog leuker! Want vanaf 2 maart gaan we weer open, en dan ook meteen ook voor diner….. en 7 dagen per week!

Met een interessant concept voor iedere liefhebber van lekker eten en drinken. Ik hou jullie op de hoogte!

Gegroet,
Carl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top