Ga naar hoofdinhoud

Het Groot Wassenaars Dictee nog maar 60 plaatsen over!

6 februari 20152 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Krant organiseert, in samenwerking met het Adelbert College en de Vrienden van Wassenaar, het ‘Groot Wassenaars Dictee’. Dit om mede het 10-jarig jubileum van de krant met u te vieren.

Het Adelbert College, ook jarig dit jaar is de gastheer van de avond die staat gepland op woensdagavond 22 april. We beginnen deze avond om 19.00 uur met inloop (kopje koffie of thee) waarna iedereen plaats neemt aan zijn of haar tafeltje. Het dictee, dat wordt geschreven door Carl Doeke Eisma en Dick den Ouden, wordt om 19.45 uur voorgelezen door Hans van Zwicht. Om 20.30 begint een spectaculair optreden in de Theaterzaal terwijl de jury (vakdocenten van zowel het Adelbert als het Rijnlands Lyceum onder leiding van juryvoorzitter Jan Doffegnies) de dictees nakijkt. Rond 21.00 uur verwachten we de uitslag, waarbij alleen de winnaars bekend worden gemaakt. Hierna krijgt iedere deelnemer een drankje en hapje van ons aangeboden. De presentatie van deze avond is in handen van de directeur van De Wassenaarse Krant, Roël Karamat-Ali.

Wilt u meedoen? Alleen of met een groep? Meld u dan aan! Er zijn nog 60 plaatsen maar vol is vol. Deelname is helemaal gratis. U kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar redactie@dewassenaarsekrant.nl. Graag uw naam en telefoonnummer vermelden. U krijgt altijd een ontvangstbevestiging. Contactpersoon bij de krant is Iris Oostlander.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top