Skip to content

IVN wandelingen op zondag 1 maart

17 februari 201558 second read

Wassenaar – Op zondag 1 maart zijn er tal van mogelijkheden om van de natuur te genieten met een IVN-gids op verschillende plaatsen in de Haagse regio. Alle wandelingen hebben als hoofdthema: de lente is in aantocht.

Om 10 uur neemt de IVN-gids u mee door de Leidschendammerhout en zal smaen met u de eerste verschijnselen van het naderend voorjaar gaan zoeken.
Verzamelen om 10 uur aan de Oostvlietweg naast no. 28b.

Om 10.30 heeft u ook de mogelijkheid om een wandeling te maken met de IVN-gids door Koninklijk landgoed De Horsten in Wassenaar. Verzamelen op de parkeerplaats aan de Papeweg. Toegang is € 1,–.

Om 14 uur zijn IVN-gidsen aanwezig om u alles te vertellen over de natuur langs de Haagse Beek bij de Segbroeklaan. Tevens bezoekt u dan de Heemtuin ’t Gouden Klavertje van het Segbroekcollege. Verzamelen aan de Segbroeklaan, hoek Goudenregenstraat. Bij deze wandeling ligt de nadruk op de natuur in de stad

IVN- wandelingen duren 1½ tot 2 uur, zijn geheel gratis (behalve de toegang tot de Horsten) en toegankelijk voor iedereen. Aanmelden is niet nodig. De wandeling gaat altijd door.Verdere inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook onze website: ivndenhaag.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top