Skip to content

Vriendjes en vriendinnetjes komen mee spelen op scouting

19 februari 201559 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag was er een hele speciale Valentijns opkomst voor de bevers van scouting van Wassenaer van Obdam, ze mochten namelijk vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de scouting! Het was een hele leuke opkomst met allerlei speciale vriendjes activiteiten.

Zo werd er een mooie vlinder geknutseld die je aan een lief iemand kon geven en speelden we paaltjesvoetbal en tikkertje waarbij je niet de hand van je vriendje of vriendinnetje los mocht laten. De leiding had tijdens de limonade nog een speciale verrassing voor de bevers, namelijk het versieren van cakejes waarbij de heerlijkste kunstwerken werden gemaakt. Als afsluiting werd zelfs nog verstoppertje gespeeld in het bos naast de scouting, erg spannend en leuk met zoveel kinderen! Het was een erg leuke opkomst en alle vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd om nog eens met de bevers mee te komen spelen!

Ben je tussen de 5 en 7 jaar oud en wil je ook een mee komen spelen met de bevers? Stuur dan een mail naar bevers@vwvo.nl of kom langs bij een van onze eerstvolgende opkomsten op 21 of 28 februari van 14.00-16.00.
Meer informatie over scouting van Wassenaer van Obdam kunt u vinden op www.vwvo.nl.

Tags

ScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top