Skip to content

Fletcher Hotels Koetjesreep op uw hotelkamer

24 februari 201551 second read

Wassenaar – De hotelovernachtingen in één van de ruim 60 Fletcher hotels, worden wel erg smakelijk. Fletcher heeft in samenwerking met Koetjesreep haar eigen Fletcher Koetjesreep ontwikkeld. De welbekende zijn vanaf maandag 23 februari te vinden op het kussen van uw hotelkamer.

Het Oer-Hollandse karakter van beide partijen zorgt voor een unieke samenwerking met een perfecte aansluiting. Waar Fletcher Hotels haar gasten laat genieten op de mooiste plekjes in Nederland, zorgen de Koetjesrepen voor het authentieke Nederlandse gevoel. Want zeg nu zelf, wie kent de karakteristieke smaak van de Koetjesreep niet?

Door de toevoeging van druivensuiker en calcium worden de repen al generaties lang door (groot)ouders aan hun (klein)kinderen gegeven. Het smakelijke tussendoortje wordt inmiddels gezien als onderdeel van de cultuur van de Lage Landen.

Vanaf maandag 23 februari kunnen gasten in alle Fletcher hotels genieten van de authentieke Koetjesrepen. De sterk groeiende hotelketen beschikt over 64 unieke 3- en 4-sterren hotels gelegen op de mooiste locaties in Nederland. U vindt ze in de bossen, langs de kust, in de duinen of op de Waddeneilanden.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top